Unistused

Miks mitte alustada oma esimese postitust sellega, et rääkida millest ma unistan.

Ma olen inimene, kes kogu aeg istub omas mullis. Ma kuulan pidevalt muusikat, loen mingeid jutte ja lihtsalt unistan.

Peale mingi raamatu lugemist unistan ma, et mis siis kui ma järgmises elus peaksin sarnast elu elama? Enam vähem, kui ma oleksin see sama tegelane sealt loost/raamatust. Ja nii mul tekib igasugu mõtteid a la kirjutada samal teemal mingi jutt. Ja sealt edasi areneb muidugi hoopis teine teema . Ja lõpp on selline, et ma olen selle teema üle nii palju mõelnud/unistanud, et see tüütab mind ära ja ma ei jõuagi sellest väga midagi kirja panna.

Nii ongi mul arvutis tohutult palju poolikuid faile. Kus ma olen hakanud, mingeid oma mõtteid kirja panema, aga .. jah.

*Saada tööle

Kui ma saaksin endale tööd, ma saaksin endale nt silmaoperatsiooni teha, või saaksin lõpuks load ära teha. Muidugi kui mul oleks kindel sissetulek, saaks raha hakata koguma, et endale täitsa oma kodu soetada. Ma tahan oma kodu, ma tahan peret.

*Teha load

Ma tahan teha lube nii, et keegi ei teaks sellest. Tahaksin lihtsalt üks kord koju minna ja oma load letti lüüa, et noh asjad on nüüd nii. Muidugi elukaaslane teaks, et ma teen neid, aga ma tahaks nii, et kui eksamite aeg on, et ta ei teaks neist. Sest see on nii stressirohke, kui kogu aeg päritakse, et noooh kuidas sul siis lubadega on? Juba käes? Millal sul eksam on? jne. Nagu.. Las ma teen rahulikult oma asja, kui tehtud on, küll ma siis teada annan. Ja ma tahaksingi lihtsalt, et tulen koju, šampa pudel käes ‘tsau kallis, tähistame siis täna’ või kui kuskile sõitma hakkame võtaks lihtsalt võtmed ‘täna sõidan mina’ .Sõidaks vanemate maja ette, võtaks oma šampa pudeli ja ütleks et tähistame.

*Osta maja

Ma unistan sellest, et me ostame maja ja me remondime/renoveerime selle enda käe järgi ära. Mitte, et ostame maja, mis on juba üles vuntsitud. Lihtsalt tühi maja, oma vigadega, mida me hakkamegi ISE parandama. Tõesti asjad mis vajavad spetsialisti, palkaks spetsialistid.

Ma olen inimene, kes tahab asju ise teha. Oma kätega. Võib-olla sellepärast sellised imelikud eriala valikud minu elu. Aga see rõõm asju ise teha, mingi uus elu sisse vuntsida. Või see, kui sa kingid kellelegi enda tehtud asja, või hoopis saad kellegi tehtud asja endale, see on hoopis teine, kui poest ostetud asi. Muidugi oleneb kui vajalik see poest ostetud asi on. Nt oleksin õnnelik kui saaksin endale vileda mopi, või uue arvuti. Tore oleks kui keegi lihtsalt kingiks.

Aga kui keegi toob sulle enda kootud mingi asja, või teeb sulle ise kõrvarõngad või sõrmuse või üks kõik mille, see on nii armas ja hoopis teise väärtusega.

*Teha tattoo

Mul on aastaid peas olnud mõte, et ma tahan endale tatoveeringut. Mu vanemad on selle vastu, nad ei saa aru, mis on selle asjanduse mõte. Mis siis kui sa vana ja kole ja kortsus oled? Siis on see pilt ju rikutud ja üldse see on ju mingi tindiplekk.. Nope.

Kuna mu hüüdnimi on kodus Karu, siis olen ma endale tahtnud juba päris pikalt teha ribidele karupilt. Mul on kõik pilt välja vaadatud a la mis stiilis see tuleb jne. Aga jällegi on asi raha taga. Mida pole, seda lihtsalt pole. Nii et jõuame jällegi esimese soovi juurde tagasi.

Ehk siis minu suured unistused oleks saada tööle, teenida raha ja soetada endale oma kodu. Lihtne!

Uue postituseni aga ilusat päeva teile. Cheers!

Teie C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s