Ootan ja loodan

Täna on esmaspäev 3. aprill. Olen endiselt ootamas vastust, kas ma saan tööle või ei. Ma pidin vastuse saama juba reedel 31. märtsil aga siiani pole midagi.

Terve reedese päeva olin ma ootusärev. Iga kõne mis tuli, arvasin, et jess nüüd nad helistavad ja siis näen et aam ema helistab,  ok.  Või iga mail mis mulle tuli, mõtlesin et okei nüüd ongi vastus käes, aga ei, jälle mingi mõtetu spämm või mõtetu kooli kiri.

Ehk siis mul on telefon kogu aeg juures, ja ma jälgin seda nagu mingi kull. Kui mingi värin käib eeldan kohe, et jess nüüd neilt midagi. Nope nope nope. Aga võib-olla nende mitte ühendust võtmine ongi mu vastus? Samas nad ütlesid, et nad helistavad kui nad tahavad mind ja saadavad maili kui nad ei taha mind. Aga ma pole kumbagi saanud.

Ma ei julge kuskile mujale ka kandideerida hetkel, sest see on veel nii lahtine ja ma ootan ja loodan selle koha peale. Ma tean, et kui ma sinna ei saa, siis see kukkumine on valus. Jälle ma olen läbikukkunud siis. Praegu selle peale mõeldes, tuleb juba pisar silma. 😀 Memmekas olen. Ma ei taha ka seda olukorda tekitada, et ma kandideerin ja siis ma saan tööle ja siis kutsutakse kuskile teise kohta vestlusele ja siis peab ära ütlema ja nii nõme on nii. I hate it. Nagu praegu, oodatakse ühte kohta minu vastust, aga ma ei julge sinna veel midagi öelda, sest ma ei tea kas ma saan siia või ei saa. Tähendab, mind kututi ühte teise kohta vestlusele…

Palun hoidke mulle pöialt! Kes siia üldse lugema satub kunagi..

Võib-olla peaksin Malluka moodi paluma?

Armas taevaisa, palun lase saatusel mulle naeratada ja las ma saan sinna tööle! Palun, palun, palun!

Update: Armas taevaisa kallas ämbritäie külma vett mulle kaela ja tõi mind taas maa peale. Ehk sain lõpuks vastuse ja mail’i. 

Jätkame siis taas otsinguiga. 

Teie maapeale tagasi kukkunud C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s