Juttu

Hei-hei!

Kuidas Teil läheb? Olen jälle nii pika vahe sisse jätnud, kuigi minu suuuur plaan oli, et kirjutan iga esmasp. ja neljap.?

Võib-olla üks põhjus, miks ma ei ole aega saanud kirjutada on see, et ma sain lõpuks ometi tööle. Olen nüüd usinasti terve kuu ja natuke peale tööl käinud. Olen õnnelik ja rahul. Alguses koormas jalgu ja selga, sest polnud õigeid jalanõusid kohe võtta ja polnud harjunud, nii pikalt seisma. Aga nüüd on juba tip-top.

Muidugi tööle saamisega on ka väike Murphy seadus minuga kaasas. Nimelt avastasin nädala alguses, et võin last oodata. Jipikajee jah?

Ma olen õnnelik aga samas on mul väike hirm. Me küll rääkisimine, et kui nii juhtub, et ju siis pidi nii juhtuma. Aga ma just alustasin töölkäimist ja nüüd kohe nii..

Ja sellega kaasneb nüüd siis see, et kui kõik hästi on ja laps terve ja süda tuksub, siis me peaksime siit korterist ära kolima, sest me elame viiendal korrusel. Ilma liftita. Rasedana nii palju trepist ronida? Ei aitäh. Ja mis siis, kui laps on ja ma temaga välja jalutama lähen? Kus ma vankri panen? Tassin viiendale? Hoian toas? Well nope.

Ideaalis tahaks kuskile vanasse majja korterisse, kus on väike õu. Ja ideaalis oleks see korter esimesel korrusel. Nii, et kui ma last magama panen, siis ma saan vankri aknaalla lükata ja laps saab õues magada. Mingeid kortereid olen juba välja valinud, aga ma pole A’lt mingit jaatavat vastust saanud. Ausalt öeldes võin ma isegi ahiküttega korteris elada, kui see tähendab, et ma saan õuega korteri 😀 Need on ka palju odavamad, kui keskkütega. Ideaalis võiks seal muidugi õhksoojuspump olla, aga pole ka hullu, kui seda ei ole.

Rasedusest veel rääkida siis.. Praegu mul väga mingeid tunnuseid ei ole. Põhjus miks ma testi tegin oli üldse see, et mu rinnad oli üüüüüli tundlikud. Muidugi enne päevasid on need mul alati paistes ja valulikud, kuid see kord on nagu teisiti. Ostsin veel uue paki sidemeid, sest mul said otsa ja siis mõtlesin, et ostaks veel testi ka igaks juhuks. Sisetunne ütles nii. Ja voplaa, järgmisel hommikul sain juba kaks triipu. Ostsin samal päeval veel teise testi ja tegin järgmisel hommikul ja samuti ilmusid kohe kaks triipu. Käisin siis ka noorte nõuandlas, sest ma olen veel alla 24ja, et täpsemalt teada saada mida teha jne. Sain ämmaka aja ja nüüd ootan kannatlikult, millal selle visiidi ära saan teha. Krõbistan siin vaikselt rasedate vitamiine ja loodame parimat.

Muidugi kogu see olukord teeb korraliku põntsu meie rahalisele olukorrale, kuid mis teha. Kõik saavad hakkama ja saame ka meie.

Oh jah.. Nüüd olen ennast kuidagi tühjaks kirjutanud. Pidin seda uudist kellegagi jagama. Ei julge sellest mitte kellelegi veel rääkida, sest ei kujuta ette mis reaktsioon inimestelt tuleks. Eks peale ämmakat saab täpsemalt teada, kuidas lood on ja siis juba võib ehk sellest rääkima hakata?

Teile aga kõike paremat! Nautige meie päikselisi päevi nii palju kui võimalik.

Cheers!

Teie C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s