Kingi paanika!

Kas te näete seda? Ma teen edusamme ja üritan tihedamini blogida! Aitäh-aitäh!

Tänase seisuga on mul dekreet paika pandud. Lähen jaanuari alguses kaheks nädalaks puhkusele ja siis peale seda kohe dekreeti. Vot nii. Et siis, mul ongi ainult üks kuu veel tööl käia. Ehk siis 18 päeva (töötan graafiku alusel). Uskumatu.

Mis veel uskumatum on, on see, et homme on juba DETSEMBER! Ja kellel on homme vaba päev? MINUL! Mis tähendab omakorda seda, et ma saan oma hulluse välja lasta ja terve maja ära kaunistada. Muidugi nende asjadega, mis mul eelmistest aastatest alles on. Pean oma kulla-kallil meheraasul advendiküünlad laskma osta, sest siis ma saan magamistoast tuled ära võtta ja neid kuskil mujal kasutada.

See aasta on eriti tore maja kaunistada, sest meil on reaalselt kamin. Muidugi, kui see vähe neutraalsemat tooni oleks, oleks vähe mahedam seda kaunistada, aga well.. Saab hakkama. Kuna me nkn kaminasse väga tuld ei tee, siis võib seal julgelt tuleohtlikke asju kasutada 😀

Trepikoda on meil ka väike ja vaikne, seega ma saan oma jõulutuledega pärja panna hoopiski väljapoole ust, ja ma ei peagi põdema, et keegi sellega minema jalutab.

Ühesõnaga homme tuleb üks väga töine puhkepäev. Vaja suurpuhastus teha. Ebavajalikud asjad ära panna ja jõulukaunistused välja tuua.

Homme ongi detsember. Juba. Ja siis ongi jõulud. Ja siis ongi aastavahetus. Ja siis ma jäängi juba koju. Ja siis ma juba lähengi sünnitama. Appi. Hullumaja.

Jõuludest veel rääkida, siis kõik asjad mis ma olin välja vaadanud, et nüüd kui palgapäev tuleb, siis ma tellin asjad ära ja on kinkidega ühel pool, need kõik asjad on laost otsas. KÕIK! Ma ei tea mida ma nüüd tegema pean. Mõtlesin, et kingin A’le laheda star warsi kruusi, see on otsas. Siis ma mõtlesin, et kingin talle juukselõikus masina, see on ka otsas, siis ma mõtlesin, et kingin talle rahakoti, seda pole Tartus saada, on kas e-poes või siis Tallinnas. Ja ma pakun, et kui ma lõpuks olen valmis e-poest seda tellima, siis on see sealt ka otsas.. Siis ma mõtlesin, et kingin oma vennale laheda batmani termose, see oli ka otsas! Nagu mida kuradit?! Mida ma nüüd teen? Ema ja isa kingiga tuli vend vastu ja pakkus, et teeks neile ühiselt A-Ha kontserdi piletid välja. Kui ma õigesti mäletan, siis nende reaalselt viimane kontsert oligi A-ha. Ma arvan, et tore nostalgia laks neile.

Vanaemadest ja asjadest ei tasu üldse rääkida. Mida kinkida vanadele inimestele, kellel on kõik olemas? Muidugi üks võimalus, ühele vanaemale, on kinkida koerast pildialbum. Appi kuidas nad armastavad meie koera. See on uskumatu. Terve suguvõsa on selle koera ära hellitanud 😀

Aga teine vanaema? APPI!

Ma mõtlesin, et ma olen nii tubli ja teen juba eeltööd ja värki särki, ja nüüd on kõik lihtsalt otsas. Oeh.

Okei.. Tädile mõtlesin, et kingin meie poest ühe PJ ja siis ostan Rahva raamatust ühe laheda kruusi.

Nii.. Ema ütles, et vennal oleks vaja mälupulka ja kõrvaklappe. Okei, vb leiab kuskilt mingi üüber laheda mälupulga, et siis on teada, et see on tema oma ja ma loodan, et ta seda ära ei kaota.

Aga A? Mis siis kui see rahakott ka otsas on? Ma ei taha talle mingit mängu ka kinkida, sest siis on teada mis saama hakkab. Võin üksinduses elada siis. Samas ma nägin nii lahedaid oldschool mänge, mis ma usun oleks pretty awesome kink. Shit nagu.

Samas emal on pliit katki. Neil on need elektrilised pliidirauad. Üks neist läks katki. See suurem just, nii et ema peab selle väikesega kogu aeg jamama. Ja kui on vaja mitut asja teha, siis üks jahtub maha selle ajaga kui teine valmis saab. Muidugi talvel pole probleemi, ema kütab pliiti ja teeb siis süüa, aga suvel? Suvel ju väga pliiti ei küta kui palavad ilmad on. Ja samas sellist kinki on nii imelik nimeliselt ka teha. Siis ma mõtlesin, et selle teeks äkki maja nimele? Et majal on uusi pliidiraudasid vaja?

Oeh, nii keeruline. Oskab keegi aidata? Mida teie jõuludeks kingite? Kas te olete Detsembri puhul sama elevil kui mina?

Kui mul aega ja viitsimist on, siis vb järgmises postituses jagan oma kaunistatud kodu. Muidugi kui ma oma tööga rahul olen 😀

Seniks aga Cheers! Teie C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s