Kontsert

19 september juhtus midagi erakordset. Ma käisin Soomes Halestorm’i kontserdil!

Ma olen paar aastat juba neid kuulanud ja nende muusikat fännanud ja kui mu sõbranna ütles, et nad Soome tulevad, tahtsin kohe pileti osta.. AGA mis siis pojast saab? Samas ta on siis ju juba 6kuune, peaks juba vb lisa sööma jne. Olgu, lasin siis A’l endale pileti osta ( ma olin just poja jaoks mingi suurema väljamineku teinud, sp lasin ka A’l pileti välja teha). Pilet käes, kuupäev paigas, ununes see nagu ära. Ostsin paar nädalat tagasi veel laeva piletid ära ja kuidagi sinna ta jäi, kuskile aju taha plaanile.

Olin ammu juba isaga rääkinud, et kui ma tulen, et siis ma jään tema juurde ööseks. Onu muidugi pakkus, et tema elab lähemal ja rongipeatus on tal majaees, et saaksin sinna ja poleks nagu väga vaeva ka minuga. Well.. Mind teades, siis ma oleksin võinud täiesti vale rongipeale istuda ja lõpetada kuskil kaugel piiriääres, nii et me ikkagi otsustasime, et ma lähen isa juurde.

Hommikul pakkisin kiiruga asjad ja 11:30 läks buss Tallinna. A saatis mu poisiga bussile ja läksid siis ise koju tagasi. Oiii kui raske südamega ma sinna bussile istusin. Ikka ju muretsed, kas poiss käitub ilusti, ega tal jonnituju ei ole, kuidas ta sööb ja kas ta ikka magab jne jne.

Kuna ma läksin A venna ja ta naisega (mu sõbranna) kontserdile, siis peatus enne laeva, oli nende juures. Läksime kõik koos laevale ja siis peole. Kuna ma olen Soomes ainult mõned korrad käinud ( esimene kord oli klassi ekskursioon ja ülejäänud kaks korda olin A juures) siis ma ei teadnud Helsingist väga midagi. Ma isegi ei kujutanud ette kus kohas see koht on kus see pidu hakkab. A vend siis juhatas ja talitas meid.

Enne kui kontsert hakkas jõudsime veel nende hotellis käia ja väikse soenduse teha. Ma jõin ühe väikse siidri, viimati tarbisin alkoholi kuskil kuu, enne väikse A teada saamist.

Igatahes, see oli TAEVALIK! Issand jumal, kuidas see naine laulda oskab! Olgu, plaadid on head, ta laulab ülihästi oma pikki vokaale, aga laivis! Oh mu jumal! See on tuhat korda parem ja võimsam! Kui aus olla, siis ma ainult kuulsingi neid, või noh kuulasin. Kuna ma olen üüratult lühike inimene, kuskil 157-158cm pikk, siis ei ole mu vaateväli just kuigi suur. Eriti kui keegi pikk koljat mulle ette astub, muidugi seda ka tehti. Vahepeal sain kikivarvukil olles kellegi õlatagant lavale näha ja ma ütlen et see tädi oli seal no nii äge! 😀 Mis veel natuke selle elamuse ära rikkus oli see, et keegi koguaeg peeretas mu ees. Konkreetselt, iga mingi aja tagant viskas mingi haisu pahvaka näkku, see oli nii jube, et see ajas mul südame pahaks. Aa ja üks asi oli veel, et kontsert toimus väikeses rokikas, kuhu oli liiga palju pileteid välja müüdud, mis tähendas, et see ala kus lava oli, oli paksult inimesi täis ja liikumis ruumi oli vähe. Pluss puuksuhais hakkas rohkem ninna 😀

Kontsert hakkas hiljem, mis tähendas, et see lõppes ka hiljem. Mu isa teadis, seda kellaega mis ürituse avalehel oli ja tuli selle järgi mulle järgi, pluss isegi natuke varem, et saaks kindlasti koha kuhu parkida. Igatahes.. A vend ja ta naine ei saanud aru, kes see paks onu on, kes seal seisab. Kui ma tutvustasin, et see on mu isa, siis sõbrants oli üllatunud, et wow tegelt, te ei näe üldse sarnased välja. Mis on muidugi tõsti, sest ma olen rohkem oma ema moodi. V.a mõned iseloomu jooned..

Mis ma öelda tahtsin oli, et paps tuli järgi, sõitsime tema juurde, suht koht kohe magama ära, sest esimese laevaga eesti tagasi ja tema juurest sõitis helisnki kuskil 1h, nii et pidime aega varuma.

Hommikul ärkasin, olid tissid nii kivikõvad, et nendega oleks saanud inimesi surnuks lüüa. Õnneks võtsin pumba kaasa, et sain natukenegi kergendada. Nii kahju oli seda kraanikausist alla kallata, sest vahepeal tuleb pumbates ainult 30 ml aga tookord oli kõvasti üle 120 ml. Miks ma kraanikausist alla kallasin?  Sest see kraam poleks seda pikka sõitu koju, üle elanud.

Kogu minu kontserdi jutt põhineb pm sellel, kuidas ma sinna sain ja kuidas ma sealt koju sain 😀 Kontsert oli selles mõttes hea tuulutus mulle, igatsesin küll poega aga see oli ju ainult 24h ja mul oli seda vaja, sest vahepeal on ikka väga keerulisi hetki olnud, kus klemm lihtsalt nii kokku jookseb. Õnneks said A’d väga ilusasti hakkama üksteisega, nii et teinekordki? Arvestades, et see oli mu elu teine kontsert, kus ma käinud olen. Hale eks? Aga meil on suht koguaeg olnud keerulised ajad, kus kontserditel käimine ei ole just esimene prioriteet.

Samuti pole ma ka väga reisida saanud. Läti ja Soome ja USA. Wow usa? Tegelt? MIs sa virised? Virisen seda, et ma käisin seal oma sugulastel külas. Ma ei käinud seal ringi trippimas ega midagi. Lihtsalt olime sugulaste juures ja külastasime teisi sugulasi 😀 Tore eks. No oli äge, aga tahaks nagu teistmoodi reisida 😀

Kokkuvõtteks siis.. Kontsert oli ÜLI äge, v.a keegi puuksukott. Reis oli hommikul väsitav ja tissid olid megakõvad, aga elas üle. Ja taaskohtumine pojaga oli ka armas. Naeratas nii kelmikalt kui mind nägi.

Igatahahes.. Järgmise korrani! Teie C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s