Ideede kontor vist?

Ma olen siin nädala ja peale tegelenud kingimajandusega. A’le olid asjad juba ammu olemas aga ülejäänud perele vajas veel ostlemist. Nüüd tuleb muidugi tore see, et mu pere on lihtsalt nii awesome. Eriti ägedad on mu vend ja isa.

Alustan siis vennast. Tema kohe alguses et oh osta ja siis ütle palju maksis ja ma annan sulle raha. Okei.. Kui küsin nõu et kas see oleks okei või mis ta arvab, siis tema et ah vaata ise, ma viskan raha. Nagu.. Anna mulle palun nõu lihtsalt! Vahepeal oli isa kingiga plaan, et ostaks siis elektrilise hambaharja.. Kirjutasin vennale, et mis ta arvab. Tema et otsi ja uuri ja siis ütle palju maksab. Kurat küll, miks mina pean otsima ja vaeva nägema? Palun vaata ise ka midagi! Ma ju sellepärast käingi idee välja, et sa saaksid selle ümber lükata või midagi ägedamat asemele pakkuda. Aga oh jumala eest ei! 😀

Ja nüüd täna käisin veel poodides mingeid asju vaatamas, et maale lastele ka pakisisse ikka midagi saaks +A venna naisele, kellele meie siis seekord tegema peame. (me teeme muidu maal loosi iga aasta, aga nemad ei ole kunagi tahtnud osa võtta, siis me oleme teise vennaga kokku leppinud, et nemad teevad ühele neist ja meie teisele.) Igatahes ostlemise juurde tagasi tulles.. Helistasin isale, et küsida kuidas tal on, ja mis plaan, sest kui ma talt paar päeva tagasi küsisin, siis tal ei olnud õrna aimugi mida emale kinkida võiks. Ma siis pakkusin talle välja, et mida võiks ja siis tuli jälle, et kuule vaata ja osta siis ära ja ma annan sulle raha, et muidu oli plaan minna nädalavahetusel otsima, aga noh kui sa juba küsid siis noh eks sa siis osta ära 😀 tore, tunne veel muret eks..

Igatahes, sain ma nüüd siis emale kõik vajaliku soetatud. Isale on pool, siiani on küsimärgi all, et kas kingime hambaharja või ei. Lastele on ka MIDAGI olemas, aga need vajavad veel täiendamist. Ja vennale sain ka kingi tellitud. Kuna see tuleb välismaalt, siis ma arvan et see jõuab äkki Jaanuaris kohale, nii et peaks väikse kommikarbi vms kinkima ja kaardi panema, et põhikink on tulemas aga jääb natuke hiljaks 😉 Ja isegi tädile on natuke midagi olemas. Sinna veel midagi väikest juurde vaja. Nt shokolaadi vms, et natuke suud magusaks teha. Ja A venna naisele sain! See on suur saavutus. Iga kord, kui me oleme pidanud talle tegema, siis me oleme kinkinud talle suuure teekarbi, saja erineva teega siis. Küsisin A’lt et mis me siis kinkida võiks jaa… ‘Ah tee karp vms’ 😀 Natuke imelik vist juba sama asja kinkida iga aasta?

Kuna A on Tallinnas, siis pidin poisiga üksi/koos poodi minema. Ma kardan alati üksi kuskil keskustes käia, sest kui poiss jonnima hakkab siis peaks suht ruttu koju hakkama sättima ja ei ole aega ringi vaadata. Kui kahekesi minna, siis poisi saab üle anda, et kuule mine jaluta temaga ringi, et ma üritan kiiresti ära vaadata/osta.

Aga poiss pidas ennast nii hästi üleval. Jutustas oma jänkuga ja uudistas ringi. Tavaliselt kui toidupoeski käime siis poiss on nii vaikne ja rahulik. (nüüd kui sellest kirjutan siis raudselt järgmine kord kui pood lähme ta jonnib ja kisab 😀 ) Tegelikult ma peaksingi homme uuesti käima vaatamas, sest grupis loositud emmele on veel kinki vaja. Sellega ma olen natuke jännis, sest tegelikult ei tea nii hästi inimest ja suva asja ei taha ka nagu kinkida. Nii et homme peab avatud mõttega/peaga (error) ringi käima 😀

Nüüd ma asun siis vanaemale kalendrit kokku klopsima. Ma olen seda vist 5 korda üritanud teha ja ma ei ole ikka sellega kuskile jõudnud. Nüüd sain isalt ka pildid kätte, mida ta mulle saata ei osanud. IT tugi C saatis õpetuse, kuidas telefonis gmaili pilte lisada. Et kui abi vaja, siis ma võin aidata! 😀

Olgu, pean ruttu tegudele hakkama, sest äkki üks mees otsustab, et ta ei taha rohkem magada ja tuleb arvutit ahistama.

Järgmise korrani! Teie C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s