Koristama!

Just tegin arvuti kaane lahti, et kirjutan oma tuhinast, nii harva kui see ka mulle peale tuleb eks. Aga siis ma hakkasin erinevaid blogisid vaatama, mida jälgida ja nüüd läks mu mõte kuskile kaugele rändama.

Põhimõtteliselt tuli tuhin, sest homme on omanik tulemas korterit üle vaatamas ja samas siis ka pikendame lepingut aastakese. Ei taha halba muljet jätta, et nüüd võõrast vara ei hoia eks, aga samas ma tean kui mõtetu see koristamine on. Nii kui ma asjad kõik omale kohale saan, siis üks väikemees tuleb ja pillub kõik jälle mööda maja laiali.

Mul oli mõte, et teeks nüüd tuima südamega suure puhastuse. Viskan kõik minema, mida reaalselt ei kasuta ja lihtsalt kuskil korvis või kapipeal tolmu koguvad ja ruumi võtavad. Hetkel on see kõik pausipeal, sest direktor läks magama ja ma ei taha sama aeg siin kolistama hakata. Aga samas olen ma ikka selle mõttega, et ÄKKI läheb vaja? Samas kui seda pole seni vaja läinud, siis miks peaks tulevikus?

Liiga palju on igasugu mõtetud pakendeid, et kui kunagi kolime, siis on hea omasse karpi tagasi panna, aga raudselt kui kolime kunagi siis oleme ära unustanud, et need karbid üldse on ja siis tassime seda karpide karpi niisama uude kohta ja mis siis teeme nendega? Ehk siis on vist aeg need ka kohe ära visata.

Riidekapis tegin mingi aeg tühjendust, panin kõik ebavajaliku, kuid samas koralikud asjad ühte kotti. See kott seisab mul siiani tooliall ja kogub tolmu, sest ma pole jõudnud seda siiani konteinerisse viia. Kappi tegin eraldi hunniku, et kui remonti tegema hakkame, siis on seal riided, mida võib määrida ja retsida. Nüüd kui me remonti ei tee ikkagi, siis vist võib need ka kuskile ära viia. (arvatavasti uude kotti ja samamoodi tooli alla 😀 )

Poisi riideid tühjendan ka tema sahtlitest, aga ma panen need eest ära karpi. Ma ei raatsi neid müüa või ära visata, nii et ma lihtsalt hoian neid karbis. Äkki kui mingi sõbranna rasedaks jääb siis saab need edasi anda.

Samuti pean poisi mänguasja kasti tõsiselt ette võtma. See on pungil igast asju täis, aga osa millega ta päriselt mängib on niii väike. Rohkem pillutakse neid niisama mööda maad laiali ja jäetaksegi nii. Siis minnakse meie sahtlite kallale ja visatakse sealt asju välja. Super mäng. Emme korista!

Mingi osa mänguasju olen ma juba mingil hetkel kuskile kappi ära pannud, aga need tuleb ka üle vaadata ja võibolla kuskile ära viia või ära visata üldse. Me oleme ise nii väikse osa asju ise ostnud, kõik oleme A vennalt saanud. Nad ostavad lastele nii palju asju ja siis viivad üks hetk need keldri, eest ära ja siis toovad need meile. Mainin, et nad isegi ei küsi kas me neid tahame. Üks hetk on nad meil uksetaga ja ‘Me tõime poisile vähe asju.”

Kui teil on 3me toaline korter ja asjad ei mahu ära, siis kuhu meie ned 2toalises veel paneme? Seda enam, et teil on lasete veel eraldi tuba, kui meil poiss samas toas magab, kus meiegi.

Ma lihtsalt tunnen, et me kuhjume igasugu asjade alla. Ma lähen hulluks siin. Igal pool vahivad asjad vastu ja mul ei ole neid kuskile panna. Kui me siia veel mööblit juurde ostame, siis kuhu me selle pärast paneme? Kõik aknalauad on midagi täis. Kõik riiuli- ja kapipealsed on igasugu kola täis.

Kui poiss nüüd ärkab, siis võtan suure kapi ette, mille põhi on igasugu suvalisi asju täis visatud. Nii et tuleb tuima südamega vanad kooliasjad ja muu ebavajalik lihtsalt minema visata.

Let’s do it! Eks!

Igatahes kadus mul jälle mõte ära, pluss arvuti paneb pange ja ma lähen närvi ära. (hakkan trükkima ja see liigutab seda ekraani üles ja alla. Nagu?? Püsi paigal pls.)

Olgu, lähen laamendan vaikselt edasi! Teie C.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s