Paanika sai läbi. Praeguseks.

Kui A lõpuks koju jõudis oma koolituselt küsisin otse :”Kui sa oleksid üksi, ilma meieta ehk siis nö pereta, kas sa võtaksid selle pakkumise vastu?”

“Ilmselt küll jah.”

Vist otsustatud? St ma olen nüüd natuke maha rahunenud ja iga nurga alt läbi mõelnud, genereerinud. Mäletate ka ehk aga mu selle aasta üks eesmärk oli oma mugavustsoonist välja tulla, see oleks muidugi to the max. Vb ma sisimas juba teadsin ette, et mingi muudatus võib tulla ja et ma nii väga põnnama ei lööks, siis olen eesmärgiks võtnud et ma oleks muudatustele vastuvõtlikum, valmis mugavustsoonist välja astuma.

Nüüd ootame ja vaatame, mis eestis tööjuures räägitakse ja siis teeme edasisi plaane. Aga oleme valmis ära kolima.

***

Nüüd veits teisel teemal. Sügis.

Käisin paar päeva tagasi poes. Olin pea-aegu kohale jalutanud, kui sügise lõhn lihtsalt ninna kargas. Veider, et aasta-aegadel on omad lõhnad eks? Aga ma arvan, et igaüks meist teab milline see sügise lõhn on. See on nii ära tuntav. Korraks oligi see äratundmise rõõm, et oh sügis, sest praegu ju ei ole eriti vihma. Tähendab õues ei ole nii märg ja külm ja pime, vaid soe ja päikeseline, värviline. Selline sügis on ju täitsa nauditav. Aga kauaks seda veel on? Varsti ei taha oma nina õue pistagi, sest pead sada kihti riideid selga panema, pead mütsi soenguga ringi tuterdama pluss muidugi prillikandja rõõmud: märjad klaasid, kust midagi läbi ei näe ja muidugi need udused klaasid, kui õuest tuppa saad. Fun. Nii ootan seda aega. Note the sarcasm here.

Muidugi on mõnus, et saab oma kampsunid kõik välja otsida, aga olgem ausad, ma olen nii kampsuni maniakk, et ma suvel käisin ka nendega kui vähe jahedam ilm oli 😅😅 kasutasin iga võimalust oma lemmik kampsuni kandmiseks.

Muidugi kõik ootavad, et saaks küünlaid põletada, ma kardan et mul on see lõbu ainult siis kui poiss magab, sest muidu on ta kättpidi seal sees. Ja kui poiss magama jääb siis kell on nii hiline et kas enam viitsibki sellega jännata. Ainuke puutumata koht on kamina pealne ja köögipinnad. Suurele laua ja diivanilauale ei saa küll midagi sellist panna. Oeh väikselapse vanema rõõmud 😅

Olgu, nüüd sai vähe heietatud jälle. Pole nii paanikas post kui eelmine oli haha..

Teie C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s