Lubadus endale

Hoolitse enda eest!

Kui poiss beebi oli, sain ma väljas pikki-pikki jalutuskäike teha. 3 tundi, kuni poiss vankris magas, jalutasin mina mööda linna ringi. Otsisin küll vaiksemaid tänavaid, aga kogu selle aja jalutasin ringi. Ma liikusin meeletult. Päevas tuli vabalt 10k sammu täis. Tavaliselt rohkemgi. Eriti motiveeris see, et meil oli endomondos challenge oma grupiga, et kes kõige rohkem kõnnib. Mingi hetk ei saanud seda kasutada, sest külm oli ja see sõi meeletult akut ja sellega kadus ka mingil määral see hasart ära.

Mingi hetk sai palju liigutud ja vähem söödud. Näksisin midagi möödaminnes ja läks edasi. Vahepeal oli poiss nii puuk, et ma ei saanudki midagi teha ja rahulikult süüa, sest nii kui ta käest panin oli kisa lahti.

Selle kõigega võtsin ma alla. Ma olin oma pikkuse kohta normaalkaalus. Miinimum oli vist 50kg? Oma 157cm peale on see ju väga viis. Mulle see number meeldis AGA see muutis ka palju minu välja nägemist. A la mul ei olnud enam peput 😀

Kui poiss vanemaks sai ja enam vankris magada ei tahtnud, jäi neid jalutuskäike vähemaks. Rolli mängis ka talv, kus vankriga oli raske ringi liikuda, st vanker jäi pidevalt kuskile kinni ja sellega keset tänavat jebida, ei aitäh. Sellest tulenevalt olime palju toas. Vähem liikumist, samas juba nii palju vabadust, et poiss tegeles üksi, tähendab ma sain SÜÜA 😀 Jõulud sinna otsa ja.. kena number kaalul tagasi.

Nüüd tulles praegusesse, siis.. Kena number kaalul kasvab.

Eelmine nädal, üksi kodus olles, pidasin väikest dieeti. Olin kenasti diivani kaunistus, aga sain oma kaalu madalamaks. Sõin siis kui kõht tühi oli, vähendasin näksimist. Kui näksisin siis õuna või mingit muud puuvilja. Hea oli üksi sellega tegeleda, ei pidanud muretsema, et mis nüüd poisile peab sooja süüa tegema jne. (Poiss oli ema juures, sest mul oli üks päev KSAs uuring)

Nüüd see nädal üritan väikest viisi trenni teha. Ma olen seda sada üks korda üritanud teha, aga koguaeg tuleb mingi takistus, mingi vabandus miks mitte teha. Küll ma olen üritnanud mingeid jooga harjutusi järgida ja mis veel. Aga nüüd ma teen endale lubaduse, et teeksin kasvõi 10 minutit päevas trenni. Proovin oma kõhu natuke trimmi saada ja samuti võiks ka käepekist midagi asjalikumat välja voolida. NING käia rohkem jalutamas. Ma tahan, et sellest tekiks minu igapäeva harjumus. Ma ei taha mingeid vabandusi otsida, miks mitte teha.

Ehk siis, kui poiss lõunaund magab, teen mina oma 10 min ‘kava’ läbi, ei söö enam igast sitta, vaid valin midagi tervislikumat asemele. ( Kuigi sünnipäevaks sain mitu karpi shokolaadi kommi ja süda kuidagi ei raatsi neid A’le ära andma. Samas 1 komm päevas ei tee ju paha?)

Teie motiveeritud C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s