Kõike ja ei midagi

Ma olen endal üle uhke. Miks? Sest ma olen pea 2 nädalat trenni teinud. Okei üks nv jäi vahele, sest me olime maal. Samas ma panin seal kappi kokku mis retsilt higistama ajas. Nii et see läheb ka trennina arvesse eks? Aga see nädala, me kõndisime laadal palju, siis me tulime tagasi, panin poisi magama ja tegin ikka oma kava ka läbi. Pühapäeval küll poissi maal magama ei saanud, aga hetk, kui kõik õues olid, kasutasin ära ja tegin ikka oma kava läbi. Nii et ma olen üli uhke.

Muidugi iga kord kui me maale lähme siis ma õgin seal nagu siga. Ämmal on alati nii maitsev söök tehtud ja siis veel magustoit ja siis veel muud snäkki, kui mahub (alati mahub). Nii et kui me koju tagasi tuleme siis on kaalul +1kg, vähemalt. Aga nüüd kui tulime siis oli ilus number, nii et ma olin tubli. Põhjus miks ma veel uhke olen, on see et igakord kui ma olen nn trenniga alustanud ja päevad tulnud on siis ma olen pm katki jätnud, sest veristades on suht rõve minu arust trenni teha. Aga seekord ma ei katkestanud vaid tegin ikka edasi, nii nagu tavaliselt. Muidugi nüüd ei ole päevad nii vererohked kui ilma implantaadita olid. Imelik on see, et viimased päevad olid juuni lõpus ja siis järsku tulid nüüd platsi, kui mina siis aktiivsemalt tegutsema hakkasin 😀 Fain.

Tahaks juba tulemusi näha. Midagi on juba teisiti. Alguses kui ma oma ‘kavaga’ alustasin, siis ma ei jaksanud kõiki asju kaasa teha. Ma pidin poole harjutuse pealt natuke puhkama ja siis tegin alles edasi. Nt on seal on üks harjutus, kus pead istessetõusu tegema, aga su jalad on õhus see aeg ja ise sa ka täitsa pikali ei lähe, vaid pea jääb veits õhku ülakehaga ja siis pead üles tagasi tulema, ilma et kuskilt toetust otsid ja jalad maha paned. Vot seda ma ei saanud alguses isegi ühte tehtud. Nüüd teen juba vabalt 10tk ära. Selles mõttes on muutusi näha, ma jaksan rohkem. Jalad ei vaju harjutuste ajal nii alla, vaid suudan terve aja õiges positsioonis hoida jne.

Vb on peegelpildis ka midagi muutunud. Ma käin koguaeg vaatamas ja hoian kõhtu sees, et nii oleks ikka ilusam ja võiks juba nii olla 😀 Aga kui igapäev edasi teha ja vahepeal koorust tõsta nö siis küll see peegelpilt mulle ka rohkem meeldima hakkab.

Kui nüüd keegi arvab, et ma arvan, et ma olen paks, siis kindlasti mitte. Ma ei ole paks, aga ma ei ole ka rahul sellega et mul on väike kõhuvolt, mis üle püksiääre tuleb. Ma tahaks lihtsalt enda jaoks paremas vormis olla. Ma tahan peeglisse vaadata nii, et ma oleks õnnelik sellega mis sealt vastu vaatab.

Peale sünnitust mind üldse ei huvitanud, et mul kõht üle püksiääre oli. Ma olin isegi uhke et see nii on, sest tegelikult ka, mu keha sai sellise asjaga hakkama. Las see volt olla seal 😀  Aga nüüd, kui poiss varsti kaks saab, siis võiks ikkagi mingit vormi ka olla 😀

Mu plaan ei ole üleni musklis olla, vaid lihtsalt et kõht võiks siledam olla, natuke võiks mingit lihast sealt näha olla. Jalad võiksid natuke rohkem peenemad olla, pepu võiks natuke rohkem pringim olla, aga ma ei taha et mu jalad üli musklis oleks. See on minu jaoks veits liig 😀

***

Muul teemal. Saime nv’l siis laadal käidud. Täitsa edukas oli. Sain oma paanika-jaanikast üle. Panin siis ikkagi pikavarukaga pluuse, kampsuni ja siis tagi,pähe panin veel mütsi ning jalga panin saapad, sest lubas vihma ja ei tahtnud et tossud märjaks saaks ja siis jalad külmetama hakkaks 😀  ( I feel so old. Vanasti ei huvitanud üldse, et vihma sajab. Kui tossudi siis tossud. Ja müts? Mina? Jah.. Asjad on muutunud 😀 ) Poisile sain ka lahendatud. Sukapüksid, paksemad püksid, siis body(mida me üldse muidu enam ei kasuta) kampsun ja siis kilejope peale. Pähe panime talle tuukrika ja kindad kätte, tossud jalga. Ja tõmbasime kotiga ta mulle selga. Ema küsis, et miks me poisi A’le selga ei pannud, siis A on natuke liiga.. lai? St poiss kui seljas oleks siis ta jalad oleks natuke liiga ebamugavalt ehk. Minu seljas sai jalgu kõlgutada ja oli ehk mugavam. Vahapeal tal sai kopp ette ja tahtis ise ka liikuda, aga pidas ilusti vastu 🙂

Sain oma vennale ühe kruusi, mida lootsin sealt saada. Seega win. Samuti saime oma vorstid 3tk=parem hind. Ma sain oma juustupatsi ja isegi suitsukana. Nii et vägagi edukas.

Moosisime ämma ja A venna lapse ka kaasa. Ehk siis pidin ma kahe turvatooli vahel istuma. Üks oli küll see pepualus aga see oli ka nii lai, et mul oli veits kitsas seal keskel hehe 😀  A vend sai sama aeg maal siis oma autot remontida rahus. Ilma et keegi segamas käiks koguaeg.

***

Pühapäeval koju saime, siis oli siin niiiii külm. Krdi sügis ma ütlen. Talv muidugi veel hullem haha 😀 Me pole veel õhksoojuspumpa tööle pannud, sest me ei taha elektri eest nii suurt summat maksta, seega seniakaua kuni kannatab siis hoiame seda väljas ja kütame parem ahju. Tegelikult mulle nii meeldib, et saab jälle ahju kütta. See puude praksumine, no kuradi mõnus. Unistan juba, et kui oma majja saame, siis seal oleks suure klaasist uksega kamin või ahi, kust saaks leekide mängu vaadata/imetleda. Ehk siis paar head asja sügise juures ikkagi on. Saab ahju kütta ja kampsuneid kanda. Ülejäänud on eeeh meh 😀 Külm, märg (kuigi praegu on ilus ja päikseline olnud enamuse kuust), tuuline. Kõhe. Pime. Tegelikult praegu nii kõhe ei ole, sest lehed on veel puude küljes, aga see aeg kui õues läheb mega vara pimedaks, puud on raagus, lehed kõik maas ja ligased-lögased, see on see kole aeg. Enne seda kui lumi maha tuleb. Kui lumi maas on ja seda juurde sajab ja ära ei sula, siis see on nii tore juba.

Ps pean midagi üles tunnistama. Kuulan juba salaja jõululaule. Ma palju ei kuula, aga natukene. Vaatan õue ja punased/rohelised lehed vaatavad mulle puudeotsast vastu, siis on veits imelik edasi kuulata haha 😀 Eks ma üritan ennast detsembrini vaos hoida ja siis saan südamerahuga jõulukaid kuulata hihi.

Okei nüüd ma sain jälle sajast erinevast asjast pajatatud siin. Aeg otsad kokku tõmmata ja lapsele süüa tegema hakata hehe .

Järgmise korrani. Teie C.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s