Positiivsem noot

Pidin, et tulen kirjutan kuidas meil viimased päevad läinud on.

Poiss magab ja õues on selline torm, et mida paremat siis ikka teha eks?

Briljantjalg (mu pere kutsub teda nii) elab hästi. Nii hästi kui sellises olukorras olla saab. Nüüd on juba rohkem liikuvam. Tuleb ise diivanilt maha ja läheb oma mänguasja kasti juurde seda sorteerima. Tahab küll hirmasti püsti tulla ja jalutada aga me ei luba. Esimene päev käis tal valu läbi kui püsti ajas aga nüüd teeb ta seda rohkem. Et kas siis valu enam ei ole või on sellega juba nii harjunud?

Esimene öö oli raske. Eeldasin, et see tuleb hullem, kui ta tegelikult oli. Ärkas mitu korda nutuga üles, tahtis juua ja valus ja ebamugav. Teistel öödel nüüd on ka ikkagi nutuga ärganud aga pigem sellest, et tal on palav ja tahab juua. Saab natuke vett, siis jääb uuesti magama. Okei vahepeal ärkab ja on väga rahutu, läheb päris tükkaega, et ta nutmise lõpetaks. Ma ei ole arusaanud millest see on. Kas voodi on vale kohapeal? Kas ta näeb midagi/kedagi? On lihtsalt halb uni? Jalg teeb valu?

See nutuga üles ärkamine on meil tavaline. St ilma opi ja kipsita ärkas ta ka öösel nutuga üles. Siis andsime vett ja jäi uuesti magama. Aga kas ongi lihtsalt sp üles ärganud et janu on? Või on see lihtsalt meie poolt sisse kodeeritud? Et ta tegelikult tahaks lihtsalt kalli, et nägi halba und aga meie anname kohe vett? 😀

 

Hah.. Kipsi panime, siis jõudsin selgusele, et mul ei ole poisile mitte midagi jalga panna. Kõik püksid on nii kitsa lõikega, et meil ei ole kodus midagi mis jalga mahuks. Tegelikult leidsin ühe paari. Nii, et me saime eile õues käia. Käisime poes toidumoona ostmas ja tegime ka pikema ringi, et koju saada. Muidu saame otse mäest üles jalutada aga ma läksin teiselt poolt ja kõrvalt tänavast, et poiss saaks natuke ilma nautida.

Panin vankrile soojakoti ka, kuna jalga ei mahu midagi muud kui sokk, et siis jalad ära ei külmuks. Otsisin soojema jope ka kapist välja. Jah on küll lambavillast kott, aga kui ise ei liigu, siis võib ju selles ikka külm hakata? Parem karta kui kahetseda. Nüüd öösel mõtlesin, et saan talle enda mingid karvased soojad sokid panna, vähemalt kipsile. Siis ikka terve jalg soojas, sest püksid kippusid liiga kõrgele tõusma, nii et säär jäi natuke paljaks.

Ja see kips/lahas on nii..vale. Me pühapäeval sidusime mitu korda seda sidet selle ümber lahti, sest see kips oli liikunud seal ja varbad kadusid sinna kipsi ja sideme vahele ära. Ühesõnaga see läks nagu paigast. Oleks mingi korralik teip, mis nüüd kipsile pannakse, et see paigast ei liiguks, aga ei. Tavaline side, mis venib ja korralikult kinni ei hoia seda.

Ma mäletan, et kui mul endal põlv liigesest välja tuli ja sidemete rebend oli, siis pandi ka lahas. Mul ikka vedas ja sain selle kannikani pika lahase. Siis ka see side ei hoidnud korralikult ja see kipsi osa vajus alla koguaeg. Nii et kui juba jalale toetuda sain ja ns ilma karguta ringi kooberdada, siis see lahas vajus alla ja pidin seda koguaeg sättima.

Anyhow.. Oktoober on. Juba. Uskumatu. Õues on küll ilus värviline ja kuiv, aga mul hing juba nõuab jõulumuusikat ja jõulufilme. A on selle minu jaoks hetkel ära keelanud. Samas ma hoian ise ka tagasi, sest natuke liiga vara on. Leierdan selle enda jaoks enne jõule ära liiga 😀 Samas praegu on nii tuhin peal.

Ja samas kui ma räägin A’le et ma tahan Harry Potterit vaadata, mis on minu jaoks täielik oktoobri/novembri teema, siis seda ta ka ei taha, sest alles need filmid tulid ju telekast ja et kas ma ära ei tüdine 😀 NEVER!

Ja eile rääkisin, kui magama läksime, et näe oktoober on nüüd, et kas ma nüüd võin jõulufilme vaadata? “Ei.”

” Ah noh jah halloween on ju ennem.”

” Ei, see ei ole eesti teema.”

Aga tegelikult juba on. Toimuvad koolides ju erinevad halloweeni peod ja puha. Samas see ei ole minu jaoks mingi..teema (nagu näha siis A jaoks ka mitte 😀 ). See jätab mind täiesti külmaks. Aga mingeid nõidadest filme võiks küll vaadata. On mingeid soovitusi? Ainuke, mis mul koidab on Harry Potter ja Hocus Pocus (mida ma vist 1 korra olen kunagi näinud, aga see käib mul pidevalt insta feedist läbi).

Ise käisin väiksena Mardi-ja Kadripäeval jooksmas. Küll ainult algklassides ja oma trepikojas või siis sõbranna trepikojas, aga ikkagi eks 😀 Hiljem me kustutasime kodus tuled ja varjasime, et keegi meie uksetaha ei tuleks. Ema unustas pidevalt kommi ka osta ja polekski midagi nagu anda ka olnud. 😀

Aga nüüd on selles mõttes kodus hea hubane. Pime. Saab küünlaid põletada. Ikkagi saan, poiss ei käi nendega mängimas õnneks. Kui juurde läheb siis me keelame ja ta ei puutu rohkem. Vaatab ja mõksab seda purki, kus küünal on aga rohkem ei midagi. Nii et saan oma küünlamaniaki välja lasta 😀

Ja nii mõnus on ahju kütta. See puude praksumine ja leekide mäng. Tahaks, et siin oleks suur klaasist uks, kust seda paremini vaadata saaks. Mm kuum teetass käes ja mõnus pesake ahju ette tehtud ja.. Nii mõnus. Aga eks see jääb oma kodu muusikaks. This is must have, meie oma kodus.

Ja jälle olen sajast asjast kirjutanud. Seega aeg otsad kokku tõmmata. Meie vapper sell saab kipsiga hästi hakkama. Nii et see on see positiivsemal teemal postitus 😀

Järgmise korrani! Teie C.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s