Ikka ringiratast.

Oeh, ma olen jälle nii segaduses. Ikka see sama maja remont. Ikka see oma kodu teema. Vana hea.

Ma hakkan vaikselt moodulmaja mõtet peast pühkima, sest see tuleks lõpp kokkuvõttes liialt kallis.

Ehk siis oleme me nullis tagasi. Jälle on see ahastav olukord, kus mina nagu tõmbleks, mõtleks, visualiseeriks ja teine pool lihtsalt passib ja ei tegele. Eile nähvati mulle, et tal ei ole aega.

Ma saan aru, tööl on tegemist ja see stress, et tema on ainuke kes raha teenib ja meid üleval peab ja see hirm pangalaenu ees. Kas saame ja kui palju saame. Aga ta ei ole isegi seda tillukest asja teinud, et see oma nimele saada.

Mina siis eile otsisin notarit, kelle juurde võiks minna. Saatsin härrale ka, et näe see on kiidetud, kas helistad oma emale ja palud tal aja panna või kuidas. Loodan, et selle nädala sees ta siis teeb selle ära ja helistab oma emale või midagi. Kui ta ei tee, siis räägin ise ämmaga, et ta aja paneks ja asjad liikuma saaks. (ämmale, sest tema abikaasa ei ole just väga võimeline selliseid asju tegema ja siis on ka lootust, et asi tehtud saab) .

Kui nüüd selle tehtud saab, siis härra saab ennast sinna sisse kirjutada. Meie kirjutaks a la märtsist ise ja siis prooviks ka saada veevärki vallatoetusega. Väikelastega pered pidi lihtsamini toetust saama. Siis me hoiaksime selle kohapealt raha kokku ja saaksime selle rahaga midagi muud tehtud. Mida, seda ma ei tea.. See kõik sõltub.. Kas me saame laenu? Palju me laenu saaksime?

Siis ma rääkisin eile oma sõbraga, kes on ehituse peal hetkel. Ehitab ka oma emale saunamaja vms. See on pm sama suur ja isegi suurem, kui see maja mis meile tulemas on. Tema soovitus oli, mitte seda maha lammutada, vaid proovida teha sellest mis on.

Minu visioon näeb ikkagi ette, et võtaks katuse maha. Võtaks seinad maha. Lööks ahju ja pliidi välja. Seest kõik tühjaks. Jätaks ainult väliskarkassi.

Siis laiendaks natuke vundamenti, saaks natuke ruumi juurde ja ehitada see osa siis vana karkassi külge ja seda samas siis tugevdada. Siis ehitada juba teine korrus ka peale, panna uus katus, teha välisfassaad korda, st siis soojustada, aknad ja uksed ette. Elekter ja vesi ja siis vaikselt teha sisetöid. Ja et siis saaks nii palju, et oleks üks magamistuba enam-vähem valmis, wc ja pesemisnurk (härra ütles, et pesemas saab siis saunas käia, aga kes see viitsib peale tööd sauna kütta) ja köögiosa, kus süüa teha. Siis me saaks juba majja kolida.

Siis saaks poissi lasteaeda harjutada, mis on kolm korda odavam kui siin ja mis on tunduvalt individuaalsem (7last rühma peale). Ehk siis see aeg kui poiss paar tundi lasteaias on vms, siis mina saaksin majas nokitseda. A la seinu pahteldada, lihvida ja värvida.

Aga siis.. on ju uut projekti vaja? See kõik on ju rohkem kui 33%. Palju projekt maksma läheb? Kaua selle projektiga aega läheb? Millal me reaalselt tegema saaks hakata?

Lihtsalt ma ei jõua seda kummi venitamist taluda enam.

Reaalselt ma eile küsisin, et kas me tahame maale kolida? Sain vastuse, et praegu ju sellisesse ei koli. Aga miks me siis ei liiguta????

Ma eile vihastasin ja mõtlesin, et reaalselt ma ei tegele enam sellega. Nagu näha eks. Aga õhtul juba kirjutasin sõbrale ja uurisin maad, et mis tema teeks nt.

Ehk siis müttame ikka sama kohapeal. Unistades. Mina muidugi unistan rohkem, kui keegi muu siin peres.

Pluss miks ma sellele veel palju mõtlen on see, et ma võtsin selle sisekujundaja kursuse, kus me peame siis sisustama/kujundama kas korterit, maja esimest korrust või midagi sellist. Ma ilmselgelt tahaks ju ikka oma kodu sisustada ja kujundada. Ehk mul on sada visandit ja plaani ja nuputan ja leituan, kuidas parem ja odavam oleks. Aah 😀

Teie.. ahastuses, segaduses, kuri, nördinud ja mida kõike veel, C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s