Juba jõuludest

Kasutan võimalust ära, kui poiss magab ja räägin teile… jõuludest. Sest kaugel see aeg enam on eks?

Ma tean, et ma eelmine aasta hakkasin ka varakult mõtlema, mida kellele.. aga ostma hakkasin ikkagi suhteliselt hilja. Ja siis olid pooled asjad ära ostetud juba 😀 Et mitte sama viga teha.. Siis.. Nimekiri suht on ja ei ole. Ma pean veel kõvasti mõtlema mida ja kellele.

Emale on nimekiri olemas, asjadest mida tal vaja oleks. Nurises siin vahepeal ja ma panin kohe kirja. Ühe asja võib sealt juba maha tõmmata, sest tellisin selle juba ära hihi.. Kindlasti peab sealt nimekirjast veel asju ära andma, sest mu vend ei mõtle ise välja ja isa kindlasti ka vajab abi. Nad muidugi jätavad asja ka viimasele minutile, sest oh aega ju ometi on! 😀

Kõige keerulisem on mees sugupoolele midagi välja nuputada. Kõik on nii vaiksed ka, et oh mul oleks seda vaja vms.. Kui midagi vaja on siis ostavad, enam-vähem.

Okei tegelt mu vend.. Hmm.. Elab üksi korteris. Elab seal juba mitu aastat. Esimene aasta.. Keetis, kuni jõuludeni, pliidipeal potiga vett. Raha oli, mõte oli, aga teostuseni ei jõudnud mitte kuidagi, kuni me siis kinkisime talle keedukannu.

Sünnipäev oli ka ju eelmine kuu pm, siis kinkisime kott-tooli. Kuna ta mängib vahepeal x-boxiga siis ma mõtlesin, et seal oleks hea mugav. Tundub, et tasus ära 😀

Mida siis veel kinkida võiks? Võileivagrill? Ma ei mäleta, kas ma eelmine aasta ka sellest kirjutasin. Igatahes, kui ta kodus elas, siis ta tegi meeletult sellega endale võikusid, et vb oleks see ikkagi mõte ja mingi humoorikas t-särk ka veel juurde. Hmm..

Isa.. Puuuf tühjus. Maguasat? Tõrvaseep on üks asi, mida ta armastab. Aga emaga rääkides pole ta eelmist ära kasutanud, sest neil on vannitoas klaasriiul ja pole seebi alust, seega ema pole seda sinna pannud 😀

Kaks aastat kinkisin talle PJ pükse ja seepi. Ühed püksid on siis kodus ja teised soomes, et ta ei peaks neid eraldi kaasa tassima. Oii kui ta esimesed sai, siis ta nii mõnules haha 😀 Käis muidu dressipükstega, aga need ei olnud ikka nii mugavad. Nüüd ilma oma olesklemis püksteta ei ole enam üldse mõnus 😀 Ja see on nii äge, et näed kui sinu kingitud asi lihtsalt nii sobib 😀

Hah ja nähes kuidas need püksid isale nii meeldisid, siis ema kinkis oma vennale ka need ja nüüd tema ka naudib nendes lebotamist hah 😀

Tahan sõbrannale ühe särgi teha. Leidsin ühe foto ja plaan on see markeriga särgile ringi teha. Nagu stentslina. Mõttena on see hea.. Aga kuidas see teostusena välja tuleb, vot seda ma ei tea 😀

Mu kulla-kallis härra.. Tema kohapealt laiutab peas suuuuuuur tühjus. Väike härra, tema kohta ma ei oska ka midagi.. mõelda, äkki oleks rong äge? Õõh ma ei tea. Aga seda peab härraga arutama, nii et ma seda üksi mõtlema ei pea. Kuigi lõpuks on ikka nii et mina nuputan ja osta.

Päkapiku trall saab see aasta nüüd alguse. Mõtlesin, mis ma mõtlesin, aga Estgenik’us oli äge päkapikupaki tellimise võimalus, nii et tellisime selle ära.  Organix krõpad nt lähevad pisi härrale väga peale, nii et loodame, et see sobib siis 😀 Nüüd on selle jaoks vaja ainult siis suss või sokk või asi muretseda, kust siis iga hommik maiust otsida.

Möödunud aastal tegin vahepeal suurele A’le päkapikku. Peitsin kas saapa või jopetasku talle natuke magusat. Hihi.. Ise ma vastu ei saanud midag hahah 😀 Aga andmise rõõm ongi see oluline asi!

Aga ma nii ootan seda. Selline naljakas kõditav tunne on kõhus koguaeg.

Unistan, et 1st detsembrist oleks meil kõigil samasugused PJ’d seljas. See oleks nii mõnus selline olesklemise riietus. Toad kõik tuledega kaunistatud, karrad kõik välja toodud ja palju muud, ja siis perekondlikult diivanil lösutada oma samasuguste ööriietega ja siis jõulu filmi vaadata. Ideaalne oleks muidugi, kui õues oleks juba lumi ka maas ja mõnus krõbe ilm oleks. Ahjuall praksuks veel tuli ka.. Mmm.. Okei see PJ ei ole nii oluline, aga see oleks nii äge lihtsalt.

Et poisile oleks ka see kõditav tunne, esimene detsember, oleme kõik perega sellises mõnusas ootusärevuses. Hommikust saadik olesklemise riietega, et kõik koos kodu kaunistada ja siis pärast koos filme vaadata, kuuma teed juua ja ahju kütta 😀 Nii vähe ongi mu õnneks vaja.

Teie ootusärev C.

*See post on mõtetult kaua draftis olnud. Oleks võinud ammu üles laadida 😀

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s