Detsembri ootuses

Heihoo mina siin jälle oma lemmik teemaga! 😀 (samas annan ka märku, et ma täitsa olemas siin)

Sain oma pidžaama komplekti tellitud, mis on juba eesti poole teel. Ei jõua ära oodata. Samuti sain täna just emaili, et ka estgenicu päkapiku pakk on teele saadetud, nii et see jõuab ka peagi meieni. Nüüd on vaja veel sokk muretseda, kuhu siis maiused panna.

Esimesest detsembrist siis saab ka kohe uhke PJ selga visata. Äkki õnnestub ka mingi perepildike nii teha? Oleks ju äge 😀 Mis tuletab meelde, et eile kasutasin seda photopointi soodust ära ja tellisin igavese hunniku pilte. Alguses pidin arvutist tellima, sest osa pilte olid kõvakettal, siis ühendasin telefoni arvutiga ja tahtsin edasi laadida, aga siis oli see leht nii umbes et ühe pildi üles saamisega pidi nii palju jeblama, et ma loobusin. Tellisin need ära, mis sinna juba üles said. Siis tõmbasin telefoni selle äpi ja tellisin need telefoni pildid ka siis ära. Muidugi oli see ka nii umbes, et ei laadinud maksmis leheni üldse väljagi. Ühe aeg öösel sain alles siis äpis ära maksta. Õnneks äpp salvestas ära kõik pidlid mis ma tahtsin, ei pidanud otsast peale hakkama neid sinna otsima ja laadima.

Olen terve kuu salaja Harry Potteri ‘jõululaule’ kuulanud, Spotifys ja youtube’si on mingid selle laatsed playlistid, nii et olen oma jõulu maaniat sellega rahuldanud haha, nüüd kui A tööl on, siis ma vahest panen ka päris jõululaulud käima ja naudin siin. Poiss vaatab imelikult, et mida ma kuulan ja miks ma nii õnnes olen neid kuulates.

Muidugi nuputan ma siin veel erinevaid kingivariante välja. Ma isegi ei tea mida oma pojale kinkida. Emale olen midagi soovitanud, et mis võiks poisi pakis olla, aga ülejäänud perekond tahab ka ju teada mis võiks vajalik olla või tema eakohane.

See on nii naljakas, sest kõik lapsed arenevad ju nii erinevalt. Osade lapsed juba värvivad ilusti pilte ja voolivad jne. Ja siis meie poiss lihtsalt laamendab ringi ja kritseldab niisama pliiatsiga. Nüüd õppis ära kuidas mandariini koorida, nii et kui me neid peseme lauale, siis võib kindel olla, et need kõik on ära kooritud. Tähendab, me pesemegi mandariine siis kui isu on. Niisama lauale neid ei pane.

Kingilistid ka vaikselt täienevad, aga… Hea on minna poodi kindla sihiga. Tead juba mida tahad ja lähed ja võtad. Ei tuia niisama ringi ja raiska teiste aega. St siis mehe aega. Sest üldjuhul tema kantseldab poissi see aeg haha . Olen talle ka öelnud, et hakaku juba mõtlema ja uurima, et mida vaja jne, et siis detsembris ei ole sellist tõmblemist. Aga noh, võid ju sada korda kaagutada ja ikka jäetakse asi viimasele minutile.

Muidugi mulle meeldib rohkem e-poest tellida, kui ise poes käia. Sest väikse lapsega on nii tüütu ju. Ta tüdineb nii kiiresti ära ja siis on kisa ja ving ja on endale nõme ja teistel tüütu jne. Samas jälle epoes tunduvad mingid asjad hästi mõnusad ja pehmed, aga tegelikult ei olegi nii mõnus materjal kui tundus.

Meie peres läheb naistele alati peale soojad pehmed sokid. Vaatasin House’i epoest mingeid ja käisin poes vaatamas ja katsumas, ei olnudki nii mõnusad kui tundusid. Saab siis jälle H&Mist osta. Samamoodi on pere naistel teemas mõnusad kodupüksid, PJ püksid või siis retuusid vms. Ühesõnaga mugavus on teema.

Plaanis on järgmine nädal ka IKEAsse minna. Sealt saab äkki mingeid päevatekke vms ja mõnusaid küünlaid, küünlajalgu. Meil on kerge küünlamaniaki geen.

A’le mõtlesin, et äkki mini pokkeri kohver. Töökaaslastega, kui neil mingi üritus on, on nad pokkerit mänginud. Vb saaksin mina ka selgeks? Ema ja isa rääkisid, et vanasti mängisid nad yatzy’t koguaeg, et äkki kingiks selle? Sest kodus me istume koguaeg ümber köögilaua, et siis saaks ju mängida ja jutustada. Pluss emale uus ripsmetušš, tal lemmik bränd, et see oleks ju meeldiv. Pluss on tal vaja köögikaalu ja tavalist kaalu ka.

Isa kohta on ikka endiselt suur suur tühjus. Suuur suuur hulk kommi talle äkki? 😀

Nägin House’i epoes ühte ägedad Nu Pogodi särki. See on kuidagi nii onu teema haha , aga ta on üldse reisil jõulude aeg, et jah.

Pluss me tegime veel grupis ka jõululoosi, nii et sinna on ka vaja mingi kink valmis mõelda.
Ja muidugi on veel maal ka vaja loos ära teha.

Ehk siis ema, tädi, isa, vend, onu?, mees, laps, grupi loos, maal loos, pluss seal kolmele lapsele. Vanaematele ka midagi?

See kõik ei ole meile kohustuslik.(kui siis loosid, kus me osaleme 😀 )  Mu vend tunneb seda kohustust, et peab kinki tegema, aga fakt on see, et nkn keegi kingita ei jää. Ema ja isa teevad nkn seal loosi, et kes tädile ja onule jne teevad. Ja teevad meile ka koju kuusealla kinki. Nüüd meie siis tahame samaga vastata neile, et teeme kinke vastu. Eelmine aasta sain tädilt noomida, et miks ma talle tegin. Et nemad teevad ju loosi alusel 😀

Meil on traditsioon et 24 oleme ema poolse vanaema juures, kus siis sööme ja kingitused. Siis kui sealt tagasi tuleme on meil kodus juba kuuseall kingid, mida me siis jälle avame.

Siis 25 oleme tavaliselt A perega. Ehk siis sõit maale. Aga vahest  25 on ka teise vanaema (isa poolse) juures istumine olnud, kus onud kõik tulevad, vahest ka hiljem. Seal on katkine telefon. Ehk minu ema ja isa peavad helistama ja uurima, et millal kellegile sobib ja siis orgunnitakse mingi kuupäev kokku. Aga vanaema ise ei julge helista ja uurida. Imelik 😀 Muidugi seal onudele ei oska vapšee kinki teha. Ega ei tee ka ja pole teinudki. Kui siis vanaema ja vb ema ja isa teevad. Aga meie lapsed, ei ole teinud. Seal on lihtsalt tähtis, et kõik kokku saaksid. Seda ei juhtu üldse tihti. Üks onu elab Pärnus ja teine onu elab Tallinnas. Kõik satuvad siia nii vähe, et jah. Et kui saaks ühe lauatahagi istuma ja sööma, siis vanaema oleks nii õnnelik. Ja see on põhjus, miks tahaks see aasta ka sinna jõuda. Muidu oleme meie varem käinud sealt, sest meil pikk maa sõita. Aga see aasta ma oleks valmis selle sõidu kõik ette võtma. Eirit kui vanaema nüüd üksi ka on. Ta oleks reaalselt nii õnnelik, et jah. See on minu jaoks seda vaeva väärt.

Pluss aastavahetust tahaks see aasta ka minu vanemate juures veeta. Oleme mitu aastat maal olnud, aga see aasta prooviks siis teistmoodi.

Ühesõnaga ma nii kibelen juba.. Isegi kui oled see aeg täiesti pankrotis, on see ikka nii mõnus ja tore aeg. Paar nädalat on veel detsembrini jäänud. Detsembris on kõik hoopis palju rõõmsamad ja lahkemad, mis on nii tore. Mudiugi võiks seda koguaeg olla, aga seda on ilmselgelt liiga palju palutud. Muidugi võiks ka lumi juba maha sadada ja maha ka jääda.. On natuke valgem ja mõnusam. Ma nii tahaks juba mingit jõulutunnelit või midagi vaadata ja kuulata, ma pole kunagi neist väga lugu pidanud, aga see aasta juba nii ootan haha 😀

Nii mõnus ja tore lihtsalt 😀

Ma ei tea, kas ma üldse julgengi seda postitust üles lasta, sest ma tundun mingi eriti jõuluhaige inimesena hahaha 😀

Et siis.. Järgmise korrani. Teie.. C? (mõtlesin kas panna C või jõuluhaige C 😀 )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s