Tulebki välja! #3

Huh.. Ok. Teeme ära!

Kuna täna on 4.dets, siis ma olen selle asjaga vist päeva maas? Aga siin vist ei ole konkreetseid reegleid eks? 😀

Käisime eile poisiga jala poes. Seekord läksin üles maximasse, mitte alla konsumisse kus me muidu käime. Me elame poole mäe peal, seega.. Sellest üleval pood ja all pood. Tahtsin maximasse minna, sest seal on ka postkontor. Tahtsin vaadata, mis kaarte seal on, et kui on midagi ägedat siis äkki ostaks ära jne.

Tulin sealt kiirelt tulema, sest üks mees hakkas seal seda kaardi karuselli terroriseerima, nii et selle tervislikel huvides, tulin ma sealt kiirelt ära. Tegime kiire tiiru poes ja hakkasime kodu poole tagasi tulema.

Poe ees oli see rattapark, nii et me ei saanud kohe kuidagi ilma mööda jalutada, kui et kõik rattad pidi üksi pulki läbi käima ja vaatama ja katsuma neid.

Ehk kui mõtled, et teed kiire tiiru lapsega, siis arvesta sinna pluss 30 minutit juurde. Vähemalt 😀

Panin talle küll paksu talvekombe selga, saapad jalga, aga tänane öö oli lihtsalt kohutav. Palavikku ei olnud, aga kurk tegi vb haiget ja nina oli umbes, nii et ta vaeseke ei saanud hästi magada. Mis tähendab, et mina vaeseke ei saanud üldse magada. Aga vb oli mingi kuuseis, sest meil grupis päris mitmel oli kohutav öö ja lapsed ei maganud.

Loogiliselt mõeldes, kui öösel oled magamata, siis peaks päeval ju väsinud olema ja noh lõunaund et kergemini magama jääma. Yeah.. Muidugi. Ainult unistustes. Ma reaalselt nägin mingi tund aega vaeva, et ta magama saada ja ausalt ei usu et ta mul siin rekord kaua magaks. Hinge kinni ei hoia.

***

Natuke jõuluteemadel, siis vaikselt hakkavad listid ka ikka kuju võtma.

Nõudsin vennalt nimekirja, et mis ta tahaks, ja sain sealt ainult ühe asja. Nii et ma loodan, et mul õnnestub see ära tellida ja ka õigeks ajaks kätte saada. Sinna juurde siis ka üks särk, ühe logoga, mis tal igalpool taustapildiks on.

Isale veekeedukann ja palju shokolaadi. Kuigi ta võiks kaalust alla võtta. Aga samas ta on nii magusahammas, et jõuludel ju võib!

Ema list on ka juba läbiräägitud. Teeme vennaga pooleks, ema lemmik ripsmetušš (Lancome) ja siis pearätik, see kolmnurga kujuline ja mida saab pea peale kinni nööpida. (Kunagi USAs käisime, siis ema ostis mulle ja talle ja ta kasutab seda siiani, kuigi see on jumala veninud ja kole) Ja siis isa vb vaatab kaalud talle. Ma ei tea, isa pole veel minuga rääkinud 😀

Tädile siis tuleb mingi PJ või kodu püksid, mida ma siin ka vist mainisin mingi postitus. Ja vb mingi küünal sinna juurde veel.

Härrale tuleb vist arvutitargast üks asi, mida ma isegi ei tea mis asi see on. Lihtsalt oli nimekirjas kirjas ja mingid viited ka mille järgi orienteeruda. Tal nimekirjas 2 kallimat asja ka, aga neid ma eestist enam ei tuvastanud..

Väiksele mehele ma mõtlesin, et kas Little Dutch’ist mingid puidust mänguasjad. Kas mänguklotsid, ladumisklotsid või rallirada.. Äkki? 😀 Ma ei tea veel. Härra pole ka veel midagi öelnud, aga mõte liigub sinna suunas.

Ja kuna onu on reisil, siis… Tema on veel küsimärk. Et kas see nubagadi särk ja mingi pudel juurde .. Peaks ju ok olema? 😀

Igatahes ma ei jõua ära oodata, et saaks pakid kuusealla panna ja siis vanaema juurde sööma minna. Mmm vanaema enda tehtud sült ja verivorstid. Ahjupraad ja kapsas. Nomm lihtsalt.

Ja selliste söögi mõtetega ma siin ka lõpetan, sest direktor ärkas üles ja nüüd ma pean temaga edasi tegutsema 😀

Järgmise korrani! Teie C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s