Kingitustega algus tehtud!

Hei! Avastasin, et ma pole korralikult tervitusega postitust teinud juba.. kaua 😀 Ehk siis hei! Kuidas läheb? Loodan, et sul on olnud fantastiline detsemeber!

Eile kirjutasin, et lapsel on kerge nohu ja vist kurk haige. My ass. Õhtul tõusis palavik 39,5. Õnneks palavikurohi toimis ja öösel oli palavik lännu. Ja hommikul ka ei tuvastanud. Nii et väike win. Nüüd tuleb hinge kinni hoida, et see jälle ei tõuseks. Tatti lappab nii rõvedalt. Nii kahju vaadata et tal raske hingata on. Rhinomeriga midagi teha siis on selline seakisa et oi oi oi. Aga õnneks laseb masinaga auru teha, nii et see on ka win.

Täna oli natuke parem öö kui eile. Aga mitte nüüd nii oluliselt 😀 Aga noh unetunde tuli eilsega võrreldes rohkem. Muidugi me olime A’ga nii väsinud, et kell 22 läksime juba voodisse.

Eile sain samuti loengus käia. Sisekujunduse ABC. Üks viimane loeng on jäänud ja siis peale seda peame ise oma töid esitlema. Ja kes pole sellega üldse tegelenud? Mina. Samas on veel 2 nädalat aega. Üritan seda mitte nüüd öö enne tähtaega ka teha. 😀

Muidugi pidin eile jala sinna minema, mis oli tegelikult hea tuulutus. Loeng läks pea 45 min üle. Ja siis kui lõpuks koju sain hakata tulema, siis härra kirjutaski et ups poisil 39 palavik ja annab alandajat.

Ma koduteel käisin siis veel poest läbi ja ostsin banaani ja viinamarju lapsele. Tegelt oli endal ilge viinamarja isu haha 😀 Aga ega poiss ka ära ei ütle nendest.

**

Täna tegin algust ka kingituste ostlemisega.

Tellisin vennale pusa ära (see jõuab kirjade järgi 24-31 dets 😥 ), emale ripsmetušši (mõtetult kallis no) ja siis maale secret santa pakki tellisin ka ühe asja ära. Sinna on veel ka vaja täiendust, ilmselt alkohol 😀

Kaks asja on ostukorvis, mis ootavad veel tellimist, sellega tegelen ehk õhtul või siis homme. Homme üritaks härra asja ka ära tellida. Ja siis jääbki ainult lapsele, isale ja grupi jõulupakk teha. Olen suht reel omadega aga.. Mu rahakott nutab. Ma ise nutan ka sisemiselt. Ma tahan niii kõigile rõõmu teha, aga mu rahakott arvab, et ma võiks seda mitte teha 😀

Ma imestan, et isa ei ole üldse kingituste kohta midagi küsinud. Jätab viimasele minutile? Ja siis lükkab minu tanki, et ma kuskil ostukeskustes otsimas käiks? 😀 Ma loodan, et mitte. Mul ei ole selleks aega.

Huvitav kunas härra, sellega tegelema hakkab? Siis ta tahab ka kindlasti ÜKSI poodi saada, et tema ei saa rahulikult vaadata ja osta kui poiss kaasas on. Welcome to my life. Ma pean kuidagi lapsega koos saama poes käidud. Õnneks olen ma kõik asjad saanud hetkel netist tellitud. Ja loodan, et ma päriselt poodi midagi nii otsima ei pea minema. Lapsega on tüütu, aga tehtav. Küll tal on palav, siis ta tahaks ise ringi joosta ja kõike katsuda jne. Nipp on muidugi mingi krõpa pakk kätte anda, siis tal tegevust ja istub paigal 😀

Vot.. Täna oli selline.. Imelik postitus jälle.

Ja tuleb täitsa välja! 😀 Päev 4

Järgmise korrani. Teie C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s