Jõulupidu: tehtud!

Hei! Kuidas teil nädalavahetus möödus?

Meie käisime eile härra töö jõulupeol. Poiss jäi selleks ajaks minu emaga. Nii et ema ja isa said tilulilu teha.

Poole kolmest hakkasime sõitma ja enne nelja jõudsime kohale. Ei olnud esimesed ja ei olnud me ka viimased. Alguses oli nii arusaamatu, et juttu oli et välitegevused, et millal need toimuvad, kas peame kohe oma talve rüüd selga viskama või mis toimub??

Saime õnneks suht kohe sisse minna, et teisi tulijaid oodata. Konkreetselt A seltskond oli viimased kes jõudsid, kuskil enne viite 😀

Muidugi see tee sinna oli nii kahtlane. Lihtsalt sisse sõidetud mudane tee, korraliku asfalti ei olnud. Väike sildike oli, mis juhatas et sealt teelt saab kohale. A pani kohe hooga mööda sellest teeotsast, tagurdas siis õige otsani ja keerasime sinna. Koguaeg tagus peas, et raudselt vale tee, et jõuame kuskile võõrasse hoovi vms, aga jõudsime täitsa õigesse kohta.

Lõpuks kui kõik kohal olid, siis selgitati meile siis see suur hoitud saladus, et mida me seal väljas siis tegema peame.

Alguses küsiti 8t vabatahtliku, siis nemad said endale tiimi valida, ja siis seletati, et mis me siis tegema peame. Ehk siis pidime 5 filmi juppi tegema, mis pidi max 1 min pikad olema. Aega oli selleks 2h, ehk siis kella 19ks pidid kõik valmis olema. Igaüks sai ühe filmitegijate logo ka, et see pidi iga filmi/klipi ees olema ja siis alles see film ise. Nagu ikka käib eks. Logo teisele poole siis pidime kirjutama, et millise filmiga päriselt tegu on.

Alguses kõigil fa fa, meil läheb hästi, me saame nii kiiresti asjad tehtud, et mis me selle ülejäänud ajaga teeme? 😀 Jahah..

Algus sujus hästi, mõtteid oli, kõik genereerisid ja pakkusid, et mis mingis kategoorias siis teha võiks jne. Ja siis pidime kõik minema õue filmima. Muidugi see ei olnud kohustuslik, aga meil olid kõik õues tehtud.

Esimene film oli.. khmm.. jah. Kõik kes mööda kõndisid jäid väga kummaliselt vaatama, et ee hea, et me seal tiimis ei ole, sest see mida need mehed seal teevad, ei ole okei 😀 Ehk siis esimene film oli draama, titanicu paroodia. See koht kus Rose ja Jack seal laevaotsas seda i can fly stseeni teevad. Ainult et esimene neist kummardus siis ette ja tagumine siis .. U know mida..

Siis läks meil jälle hullult ideede genereerimiseks, et kuidas siis järgmine asi paika saada, või kuidas täpsemalt läbi teha seda. Kuni siis iPad millega me filmisime oli üles ütlemas. Pidime selle laadima viima. Siis sadas nii palju vihma, et see plakat oli nii märg ,et sinna ei saanud midagi kirjutada, pluss marker oli ülitühi .. jne .Väiksed viperused sinna juurde.

Teisena filmisisme siis Die Hardi paroodiat nö. Nende omas võtmas, oma firma sisese naljaga.  Sellega tõime võidu ka koju. 😀  Üks roomas selles filmis siis prügikotis, mis oli selle vent toru eest. Ja saime sealt mingi 30sekundilise klipi. Kaua sa seal prügikotis ikka roomata saad eks 😀

Siis järgmine kategooria oli eesti film. Tegime siis õnne 13 ‘ainetel’ loo.. Kaks kaaslast, siis istusid seal ja maigutasid suud, kui siis kaks sinna peale rääkisid.

Neljandaks tegime loodusfilmi.. Pimedas, räigelt sadas udukat.. Mida seal filmida on.. Eks ikka kuidas mehed vastu puud pissivad. Ja siis kilekoti maha viskavad.

Ja viies oli reklaam. Me reklaamisime siis meie autot.

Ja oligi kõik. Napilt enne seitset lõpetasime ära ja saime sisse minna. See kes filmis, tema viskas rutuga selle auto reklaami kokku. Kui teised kõik olid ühe võttega tehtud, siis sellega me tegime erinevaid klippe, mida siis kokku monteerida.

Kui te mõtlete, et hmm.. meid oli tiimis 8-9 inimest. Et mida kõik teised siis tegid, kes nö kaamera ees ei olnud siiis… Mina olin nt valgustus ja sain vahepeal seda logotahvlit hoida ja keerata, mõni kaaslane oli ka samamoodi valgustus, siis üks lasi muusikat, A oli see kes meie logo nime pealeluges aktsendiga+ühes oli siis ise ka kaamera ees nö, ja siis teised olid jooksvalt kaamera ees, pluss 1 oli koguaeg kes filmis.

Igatahes alates 19st saime kõik süüa. Kõik olid nii näljased, et haagasid külmalauast taldriku täis, nii et kui soe söök saabus siis suht vähesed läksid seda ka veel võtma. (Seal oli rootsi laua stiilis). Siis läks rõhk juba veinile ka muidugi 😀

Kuskil 20ne aeg näidati siis kõik filmid ette. Anti paber, kus siis pidime hääletama hakkama, et kes meile kõige rohkem meeldis. Kui kõik klipid nähtud, siis viisime paberi tagasi ja kes mingis kategoorias võitsid, said siis autasuks shampuse 😀

Pärast seda tuli bänd peale. 2 tselloga poissi istusid ees ja siis klaver, trumm ja bass. Keegi ei laulnud, lihtsalt muusika 😀 Mingi hetk läksime kõik meie lauast tantsima ka.

Siis uuesti lauda, rääkisime juttu, naersime .. Tavaline. Ja järsku oligi kell nii palju, et pidime hakkama koju sõitma. Armas oli see, et lastele olid väiksed pakid tehtud. Nii et enne kui ära läksime, siis saime poisile kingikoti kaasa võtta. Pakis oli joha sall. Kulub ära.

Koju jõudsime kuskil 1he aeg. Ma muidugi nõudsin, et ma tahan veel ennem süüa saada, nii et käisime veel kohalikus tanklas wrappi ostmas. Pugusime selle autos sisse ja siis läksime tuppa. Ema oli toas poisi juures, ei julgend teda üksi jätta nii et ta ise kuskil ära on, nii et kui me tulime siis sai tema ka lõpuks magama minna.

Poiss magas terve öö jutti, kordagi üles ei ärganud. Või siis olime ise nii väsinud,et midagi ei kuulnud. Samas ta ärkas oli ikka õigetpidi, et ju siis ikka reaalselt magaski terve öö ilusti.

Nii et ma ütleks, et oli väga edukas laupäev. Oli tore, mulle meeldis 😀

Seega.. Järgmise postituseni. Teie C.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s