Ups..

Oih kuidagi mitu päeva on kogemata vahele jäänud. Samas ega midagi tarka poleks nkn kirjutada olnud.

Kingi saaga on lõpu leidnud. Vist.

Tellisin isa kannu ära, kogemata tellisin automaati, kuigi tahtsin poodi tellida, et lähme ise järgi sellele. Ma läksin sealt tellimise lehelt tagasi ja näitasin A’le mis ma välja valisin ja läksin siis edasi tellimuse lehte tegema, ja siis ma ei kontrollinud, et kumb peale jäi kas poodi või automaati. Aga jõudis ilusti tervelt kohale, halleluujah!  Mõtlesin, et panen taadule hoopis porgandit pakki, et kui solvunud ta siis oleks? 😀 Me nokime ta kõhu kallal, on paisunud teine. Oo, pakiks porgandid eraldi kotti, annaks selle esimesena ja siiiiis annaks suure paki, kus kann ja kommid sees 😀

Tädile tellitud pleed on ka käes, nüüd siis vaja lihtsalt kokku pakkida need kõik.

Käisin kaubamajas ka, ostsin sealt komme. Seal on natuke teistmoodi valik, kui tavapoes. Mitte et see nii eriline pood oleks, aga vot ei satu sinna üldse. Ostsin vanaema, mingid kommid, plekk karbis. Et saab hiljem karbisisse mingeid nööpe või asju panna. Ja kui ise kommi ei taha nii, siis saab lastele ära jagada, jõulu istumine on seal veits hiljem. Suht vahetult enne aastavahetust.

Emale on kott koos juba.

Vennale mõtlesin, et peaks ka äkki pleedi vaatama hoopis. Hea telekat vaadata ja selle alla pugeda 😀 Ei saagi õlut, saab pleedi ja siis hiljem oma pusa 😀

Nii.. Lapsele tellisin mingi pusle, ja nüüd tellisin rahva raamatust veel mingi värviraamatu, kus saad üle lehe värvida ja siis tuleb mingi pilt välja.

Tellisin sellise värviraamatu veel grupi loosijaoks ka. Et teen emale JA lapsele. Emale ostsin mingi kommikarbi ja mõtlen, et ostan mingi küünla sinna juurde. Joikil on hea valik, äkki sealt midagi.

Teistele lastele said ka kõik kingid soetatud. Imelikul kombel tulid need kõik minu rahakotist. Ehk siis härra teeb reaalselt ainult 1 kingi. Ma ei hakka siin selles mõttes vimma pidama, et oh sinu või minu rahakotist. Aga ma teen oma perele kinke, ma teen tema perele kinke ja siis tema teeb ainult 1 kingi. Et mina, kes palka ei saa ses mõttes, teen palju kinke ja tema kes palka saab isegi ei arvestanud sellega, et oii kingitused kaa.

Nii.. Teisele vanaema/vanaisale peaks ka mingi kommikarbi kinkima. Vähemalt midagigi, samas ma usun et neil väga vahet ei ole, kas saavad midagi või ei. 😀

Ja meie siis ostame ehk teleka endile. Teeme siis ühise kingituse, kuna oleme pikka pikka aega vaadanud ja mõelnud, aga pole raatsinud osta. Aga kui poisile on pakk kuuse all, (lootust on et saame kuusa tuppa see aasta), siis miks meile ei ole midagi? Nii et peaks midagi veel kuusealla nuputama? Mõtlesin, et enne kui ära lähme, siis panen pakid kuusealla. Meil on kamina ees üks papitükk, sest poiss käis vanasti sealt süsi võtmas ja mis veel, et tõmbaks selle kuidagi vildakalt maha, et näe jõuluvana on siit sisse tulnud. Aga A vaatas mind imelikult selle mõtte peale. Et peaks siis ikkagi midagi väikest veel kuuseall olema.. Hmm 😀

Ma nii veendunult kirjutan, et kuuseall.. Meil siin on koguaeg sellised vaidlused kodus. Kui üks aasta kuusele nurga tegin, siis see lihtsalt omastati ära. Hakati mingeid kaste sinna koguma. Ma koguaeg rääkisin, et ma tõstan need kastid ära sealt, et paneme kuuse sinna, siis hakati vinguam, et eiii see on ainuke nurk mulle. Ups.. Ma siis täna tõstin need kastid ära sealt. Liigutasin lauda ka toa keskele poole, nii et seal on kuuse jaoks üks ilus nurgake. Ja kui tema ei too seda kuuske, siis ma lähen toon selle ise. Müüakse all poe ees ja üleval poe juures vist ka. Olen siis kaamel ja vean seljas seda.. 😀 Aga see kuusk tuleb!

Järgmine postitus on, kus halan, et ma ei saanudki kuuske hahaha 😀

Eile hakkasin erinevaid jõulufilme vaatama. Kui A koju jõudis, siis istus ka süvenenult diivanile ja vaatas nii huviga. Et wow ma ei olegi seda filmi vist näinud, ütlesin et see eelmise aasta film, siis tema, et ma ei olegi seda filmi näinud 😀 Ja õhtul tuli veel üksinda kodus ka telekast, mida me siis mõlemad vaatasime hihi 😀 Hiljem panin  ühe DC batmani multika veel peale, sest kell oli suht varajane , aga midagi telekast ei tulnud. Nii et.. Meil oli eile kodukino. Oleks muidugi mõnusam, kui saaks otse telekast vaadata ja ei pea siin arvutiga mässama, eriti kui arvutil juhe ei lae korralikult, peab mingi kindla nurga all olema, et arvuti laadima hakkaks. Aga lootust on, et saame uue teleka, mis loeb meie kõvaketast ka woop 😀

Mina ja mu kingi teema jälle eks 😀 Aga sellega peaks nüüd kõik olema, sest kõik asjad on soetatud ja nüüd on veel vaja lihtsalt ära pakkida. Saan täna ehk need nimelipikud kätte, mis pakile külge siduda. Et siis ei läheks sassi, et oo ma pakkisin ära aga et kelle oma see nüüd olla võiks???

Nii et.. Fin. Finito. The end. Konjets 😀

Järgmises postituses ehk teen oma jõuluteemalise filmilisti?? 😀 But we’ll see.

Nii et jägmise korrani. Teie C.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s