Sorteerimine

 

Ma olen tükkaega mõelnud et peaks uuesti oma riidekapi üle vaatama. Jälle kõrvale panema asju mida ma ei kanna ja seega endale rohkem ruumi tegema sinna. Samuti on taga kuklas olnud mõte et peaks poisi riidekastid ka üle vaatama, et armsad ja ilusad beebikad alles hoida ja need mida ei kandnud või kui uus peaks tulema, et mida siis selga ei paneks, ära andma/viima.

Samuti olen ma siin lootuses, et äkki sellel aastal õnnestub meil kolida. Küll mitte oma koju, aga natuke suuremasse kohta, kui see on. Ruutmeetreid on siin küllaga, aga kogu see asetus jne, võiks natuke parem olla. Ideaalis tahaks vähemalt 3 tuba, et poisil oleks enda oma tuba, kus mängida ja asju laiali loopida 😀

Samuti ma näen, kuidas härral oleks seda oma ruumi/kohta vaja, kus rahulikult oma asjade kallal nokitseda. Just nokitseda ja asju jätta nii laiali nagu talle sobib. Siin peab kõik kokku koristama ja ära panema ja kui uuesti vaja on siis jälle kõik laiali võtma ja siis jätkama sealt kust pooleli jäi.

Ehk siis olen ma üks suur KV sõltlane. Käin seal vähemalt 100 korda päevas igasugu kuulutusi vaatamas. Üks korter oli mul tükkaega mõtteis, A laitis selle kohe maha, aga ma kujutasin ette et selle saaks tegelikult toimima panna. Käisin seda mingi ajatagant ikka vaatamas ja sisendasin, et see ei ole nii hull midagi. Siis vaatasin ma selle korteri plaani, ja seal oli kaks trepikoda ja sissekäikku. Ehk siis üks uks tuli köögist ja teine tuli köögi kõrvalt koridorist. Ja see mõte mulle ei meeldinud. Ma olen väga arg inimene, ja suurim hirm on et keegi tuleb meile korterisse kui me magame. Ehk kui meil on korterisse 2 sissetulevat ust, siis on mul topelt hirm, et äkki keegi tuleb hoopist köögist sisse vms. Ühesõnaga ma oleksin topelt mures. Ja seal oli väike köök ja polnud korralikult söögipliiti ja kolm ahju mida kütta jne jne jne. 

Ma loodan, et kevade poole tuleb rohkem kuulutusi. Teadupoolest siis lõpetavad inimesed koole ja lähevad ehk parematele jahimaadele 😀 Aga mu suureks sooviks oleks see aasta nüüd siit korterist välja kolida. Mis tähendab, et mida vähem nodi meil kodus on, seda lihtsam ja kergem meil siit kolida on 😀 

Nüüd siis tagasi sorteerimise juurde tulles, siis.. Ma sain 3 kotti nodi. Riideid. Poisi riidekastid sorteerisin ära, sain kõik asjad ühte kasti kokku lükata, teised läksid kõik kotti ja viin kas riidekonteinerisse või kuskile taaskasutusse kohapeale. Siis sorteerisin oma riided üle, sain jälle kotitäie asju. Ja sain isegi paar härra hilpu kotti visatud. Nüüd on veel vaja suur riidekapp, kus väliriided on, ülevaadata ja ehk saab sealt ka kotitäie nodi ära viia. 

Korrastasin ka vannitoa sahtlit. See sahtel mis oli see pasa sahtel, kuhu sai kõik ebavajalik lihtsalt eest ära lükata 😀 Seal oli palju beebi aja asju, ehk lutipudelid, lutid, lapid, mis iganes. Nüüd võtsin selle riidekasti, mis nö ülejäi, ja panin kõik need asjad sinna. Viskasin muidugi suureosa vanu asju ka ära, mis lihtsalt seisid ja ootasid kasutamist.. Aga noh jah. 

Nüüd peaks veel uuesti meie põhiriiuli suurestoas üle vaatama. Asju eest ära panema ja vähe korrastama. 

Ma reaalselt nii ootan ja loodan, et ma leian selle ideaalse korteri. Kus oleks poisil oma tuba ja oma luba nö. Ja ideaalis võiks siis A’l ka olla oma toake aga noh ma arvan, et ei ole hullu kui seda ei saa esialgu, sest kui oma koju saame kunagi, siis tal on kindlasti oma tuba seal. 

Ja mu meelest võiks isegi tühi korter olla. Sest siis saaksime vaikselt päris enda asju soetada, mida oma koju kaasa võtta. Sest kui aeg sinnamaale jõuab, siis on ju meie väljaminek selle kohapealt väiksem. Ei pea korraga siis kõike soetama, vaid on juba tasapisi olemas. Visioon on ju oma kodu kohapealt olemas, et mis mööbel olla võiks või toonid jne. 

Vot.. Minu sorteerimisest siis selline.. ee jupp siit ja supp sealt juttu 😀 

Kuidas teil lood on, korjate kola kokku ja lükate kappi eest ära? Või teete ka vahepeal nö suuremat koristust, kust viskate asju eest ära, et rohkem ruumi oleks? 

Järgmise korrani. Teie C.